Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bilvårdsprodukter

Bilvårdsprodukter som hjälper dig att underhålla och bevara din bil i bästa skick. Att regelbundet tvätta och rengöra din bil både invändigt och utvändigt hjälper till att skydda lacken, förhindra rost och bevara interiören i gott skick. Ett varumärke som har gjort sig känt inom bilvård är Resultat Bilvård, med sitt sortiment av högkvalitativa produkter.

Brett utbud av bilvårdsprodukter

Resultat Bilvård erbjuder ett brett utbud av produkter som är speciellt utformade för att möta olika behov inom bilvård. En av deras populära produkter är Ceramic Shampoo, en skonsam men effektiv schampo som inte bara rengör bilen utan också ger en skyddande keramisk beläggning. Ceramic Shampoo hjälper till att avlägsna smuts, insektsrester och andra föroreningar samtidigt som det ger en långvarig glans och skydd.

Resultat Bilvård för flygrost

För att ta hand om fälgar och ta bort envisa flygrost har Resultat Bilvård utvecklat Flygrost & Fälgrent. Denna produkt är speciellt framtagen för att effektivt lösa upp och ta bort flygrost och bromsdamm från fälgarna. Dessutom kan den användas för att ta bort envis smuts och fläckar från andra delar av bilen.

Omfattande Sortiment av Bilvårdsprodukter från Resultat Bilvård

Vikingprodukter erbjuder ett brett utbud av bilvårdsprodukter från Resultat Bilvård, en ledande aktör inom branschen. Produkterna från Resultat Bilvård är designade för att möta alla behov för bilvård, både invändigt och utvändigt. Regelbunden användning av dessa produkter hjälper till att skydda lacken, förhindra rost och bevara interiören i bästa skick​. Bland de mest populära produkterna finns Ceramic Shampoo CC34, som inte bara rengör utan också ger en skyddande keramisk beläggning för långvarig glans och skydd​​.

Specialiserade Lösningar för Specifika Bilvårdsproblem

Vikingprodukter förstår att olika bilar och förhållanden kräver specialiserade lösningar. Därför erbjuder de produkter som Flygrost & Fälgrent CC03, som är utvecklad för att effektivt lösa upp och ta bort flygrost och bromsdamm från fälgar och lack​. Dessutom finns produkter som Resultat Interiörtvätt CC05 för rengöring av bilens inredning och Vinyl & Plastglans CC32 för att ge nytt liv till bilens plast- och vinylkomponenter​​.

Avancerad Teknologi för Bilvård och Underhåll

Teknologin bakom Resultat Bilvårds produkter är framstående, och sortimentet inkluderar avancerade produkter som Resultat Glasrent Anti-Fog CC06 för klara och dimfria fönster​​. För de som söker effektiva avfettningslösningar finns Skumavfettning A8 ALKA-HC och Kallavfettning PRICKFRI K4, som erbjuder kraftfull rengöring för att skydda bilens ytor​. Dessutom erbjuder de Lackförseglare CC36 för extra skydd av bilens lack och Däckglans CC30 för att hålla däcken i toppskick​.

 

Moms visas: