Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen till Vikinghjälmen Produkter AB

 

Vikinghjälmen produkter AB startade sin verksamhet 1992 och har idag ett 15 tal anställda. Företaget är beläget i Stockholm, samt har en filial i Oslo.

Vi marknadsför och säljer vårt eget varumärke Uni-Clean® inom den kemtekniska branschen. Till detta sortiment hör bl. a. Uni-Clean Sky som är en saneringsvätska och lanseras för flygbolag världen över.Denna produkt är testad och godkänd av flygets laboratorium Sientific material international inc. i Florida USA och naturligtvis även av Svenska kemikalieinspektionen.

Vår senast framtagna produkt Uni-Clean Cocos är tillverkad på vegetabilisk väg och har visat sig kunna ersätta petroleumbaserade avfettningsmedel.Den används inom industrin, för bilvård, inom båttrafik och livsmedelsbranschen.

Vikinghjälmen Produkter AB marknadsför och säljer den italienska longlifelampan Leuci, som har en brinntid på 10 000 - 12 000 timmar och har högsta betyg i alla kvalitetstester i Europa. I vårt sortiment ingår även vår egen produktserie Vikinglampan och Viking-LED som är kvalitetsbelysning inom lågenergi och LED lampor för professionell användning. Vi har även ett samarbetsavtal med belysningstillverkaren Sylvania och säljer hela deras sortiment inom ljuskällor. Vi arbetar idag över hela Norden. Våra Finska kunder har möjlighet att betala i Euro direkt till vårt finska bankkonto. I Norge har vi sedan våren 1998 ett dotterbolag vilket förenklar handeln för våra Norska kunder.

VD Anitha Trange

 

 

Moms visas: